Ειδήσεις

Διεθνή Βραβεία Περιοδικού Νέου Θεάτρου της Τουρκίας. Βράβευση Fide Köksal

Ανακοινώθηκαν τα Διεθνή Βραβεία για το 2020 του Περιοδικού Νέο Θέατρο της Τουρκίας.

Η Fide Köksal που βρίσκεται στην Ελλάδα και ακολουθεί μουσική καριέρα από το 2006, βραβεύτηκε στην κατηγορία “Καλύτερη ερμηνεία σε Μουσικό Θέατρο” για την εξαιρετική της ερμηνεία στο έργο “Ομμάτα Δακρώμενα” σε σκηνοθεσία του Δήμου Αβδελιώδη.

Η ίδια δήλωσε, “Εκ μέρους όλων των συναδέλφων μου, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ανταμείβουν την προσπάθεια μας στην τέχνη και με υποστηρίζουν τα τελευταία 15 χρόνια στην Ελλάδα και ιδιαίτερα κάτω από αυτές τις συνθήκες πανδημίας, και θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο στους εργαζόμενους στην υγεία, που βάζουν τις ζωές τους σε κίνδυνο για την διάσωση της ανθρωπότητας”, και πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται για την ισχυροποίηση των δεσμών τέχνης και πολιτισμού μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Το Περιοδικό Νέο Θέατρο της Κωνσταντινούπολης, συνεχίζει να οργανώνει τα Βραβεία που καθιέρωσε τα τελευταία 8 χρόνια, παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, και συνεχίζει να βραβεύει τα θεατρικά κινήματα διεθνώς. Ο Yetkin Yüksel, επικεφαλής της ομάδας βράβευσης, και οι Erbil Göktaş, Mustafa İri, Prof. Dr. Sema Göktaş, Prof. Dr. Erhan Tuna, Hacer Akbaba and Şule Kazgan θέλουν να ευχαριστήσουν όλους αυτούς που έχυσαν τον ιδρώτα τους στο χώρο του θεάτρου και κατάφεραν να κρατήσουν το θέατρο ζωντανό παρά τις δυσκολίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.