Ποιοι Είμαστε

Περικλής Μπίκος – Αρχισυντάκτης

Γεννήθηκα στην Αθήνα κάποιον Σεπτέμβρη.  Σπούδασα στην Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων και από το 2000 απασχολούμαι στον τομέα του τουρισμού και του επισιτισμού.
Η Αγάπη μου για τον πολιτισμό και το θέατρο με οδήγησαν στο All4fun όπου απασχολήθηκα ως πολιτιστικός συντάκτης. Αργότερα ανέλαβα την αρχισυνταξία της πολιτιστικής εκπομπής Καλλίπολις στο κανάλι Ένα του Πειραιά. Το 2016 δημιούργησα την Quinta η οποία συνεχίζει να με απασχολεί δημιουργικά μέχρι και σήμερα. Το 2018 η Quinta απέκτησε ραδιοφωνική στέγη στον News943 στην οποία είχα την αρχισυνταξία και την παρουσίαση της εκπομπής.

 

Κατερίνα Μπουκάλα – Θεατρολόγος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα.  Σπούδασα Θεατρολογία στη Σχολή Καλών Τεχνών Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.  Αυτή την περίοδο ολοκληρώνω τις μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, στο Παιδαγωγικό Τμήμα στη Δημιουργική Γραφή.  Η μεγαλύτερη αγάπη μου η θεατρική γραφή, όταν τα πρόσωπα συναντούν τις λέξεις.  Το 2015 στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ Βαλίτσας, στο θέατρο Προσκήνιο ανέβασα το πρώτο μου θεατρικό έργο με τίτλο «Όσα ποτέ δεν είπα» σε σκηνοθεσία Στυλ Ροδαρέλη.  Ασχολούμαι με τη θεατρική κριτική από το 2015 και φυσικά έχω χάσει τον αριθμό των παραστάσεων που έχω δει.  Το καλλιτεχνικό μου ψευδώνυμο είναι Kate Hilverost και ελπίζω μια μέρα να με αναγνωρίζουν μόνο από αυτό.

 

Αφροδίτη Φλώρου – Φιλόλογος – Ηθοποιός – Συγγραφέας

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, αλλά και κατάγομαι από το Καρπενήσι στο οποίο συχνά καταφεύγω.  Σπούδασα φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και υποκριτική στη Δραματική Σχολή Πράξη 7.  Ασχολούμαι λοιπόν με την παράδοση ιδιαίτερων φιλολογικών μαθημάτων ως φιλόλογος και με το θέατρο ως ηθοποιός και συγγραφέας.  Η συγγραφή θεατρικών έργων αποτελεί για μένα το ιδανικό πάντρεμα του χάρτινου κόσμου του βιβλίου με τον θεατρικό κόσμο της δράσης και της ενσαρκώσεις γι αυτό και τα τελευταία χρόνια γράφω με μεγάλο ζήλο κι είχα την τύχη να δω κάποια έργα μου να ανεβαίνουν.

 

Κατερίνα Δημητρακοπούλου – Πολιτιστικός Συντάκτης

Είμαι η Κατερίνα.  Αρχικά ξεκίνησα τη σταδιοδρομία μου ως οικονομολόγος, στη συνέχεια, παρακολούθησα και ολοκλήρωσα Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου και τώρα, παρακολουθώ στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών το μεταπτυχιακό πρόγραμμα  “Δραματουργία και παράσταση”.  Φιλοδοξώ να ταξιδέψουμε μαζί στο μαγικό κόσμο της ψυχαγωγίας.