Βιβλίο

Σύγχρονες ιστορίες και παραμύθια απ΄ όλο τον κόσμο από τις Εκδόσεις Διάπλαση

Οι Εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορούν στη σειρά σύγχρονες ιστορίες και παραμύθια απ΄ όλο τον κόσμο, δύο βιβλία από την Ισπανία:
«Παράξενος» του Κανισάλες σε μετάφραση Αμάλια Βάργκας και εικονογράφηση Κανισάλες και «Ταξίδι με το σύννεφο» του Μάρκο Σκαλτσόνε σε μετάφραση Αμάλια Βάργκας και εικονογράφηση Μάρκο Σκαλτσόνε.

«Παράξενος»
ΚΑΝΙΣΑΛΕΣ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΑΜΑΛΙΑ ΒΑΡΓΚΑΣ
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ: ΚΑΝΙΣΑΛΕΣ

Οι εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορούν στη σειρά σύγχρονες ιστορίες και παραμύθια απ΄ όλο τον κόσμο, την σύγχρονη ιστορία από την Ισπανία «Παράξενος» του Κανισάλες που έκανε και την εικονογράφηση του βιβλίου, σε μετάφραση Αμάλια Βάργκας.
Όταν ο Κλεμέντε ακούει ότι «ζητούνται υπάλληλοι στην καινούργια βίλα», πηγαίνει αμέσως για συνέντευξη γεμάτος αισιοδοξία. Κι όταν αντικρίζει τους υπόλοιπους υποψήφιους, είναι σίγουρος ότι δεν θα δυσκολευτεί καθόλου να πιάσει δουλειά, αφού είναι ο μόνος φυσιολογικός και όλοι οι άλλοι του φαίνονται πολύ παράξενοι.
Μόνο που… τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.
Ποιος θα προσληφθεί τελικά;
Ένα βιβλίο που μας μαθαίνει να εκτιμάμε την πραγματική μας ταυτότητα και μας κάνει να ξανασκεφτούμε τι θεωρούμε φυσιολογικό και τι παράξενο.

«Ταξίδι με το σύννεφο»
ΜΑΡΚΟ ΣΚΑΛΤΣΟΝΕ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΑΜΑΛΙΑ ΒΑΡΓΚΑΣ
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ: ΜΑΡΚΟ ΣΚΑΛΤΣΟΝΕ

Οι εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορούν στη σειρά σύγχρονες ιστορίες και παραμύθια απ΄ όλο τον κόσμο, την σύγχρονη ιστορία από την Ισπανία «Ταξίδι με το σύννεφο» του Μάρκο Σκαλτσόνε που επιμελήθηκε και την εικονογράφηση του βιβλίου, σε μετάφραση Αμάλια Βάργκας.
Ένα σύννεφο περιμένει κάτι ή κάποιον να το ξυπνήσει, αλλά και να το καθοδηγήσει. Μέχρι να γίνει αυτό, εξακολουθεί να βρέχει συνεχώς στο ίδιο σημείο. Ώσπου μια μέρα ο ήρωάς μας αποφασίζει να δράσει. Τότε το σύννεφο θα σταματήσει να καταστρέφει και θα γίνει δημιουργικό, θα γίνει ποτιστικό, θα χαρίσει ζωή σε τόπους που υποφέρουν από τη ζέστη, τις πυρκαγιές και την ξηρασία.
Μια ιστορία για τη σημασία της καθοδήγησης, της συντροφικότητας, αλλά και τη μετατροπή ενός μειονεκτήματος σε πλεονέκτημα.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: kokolakispr@yahoo.gr και kokolakispr@gmail.com

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Κυριάκος Καραΐσκος
ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 76, 106 80 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210-3808455, Fax: 210-3808445, e-mail: info@diaplasibooks
www.diaplasibooks.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.