Σεμινάρια

Θεατρικό εργαστήρι στο Πολιτιστικό Πάρκο

Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ, φορέας εκπαιδευτικών βιωματικών προγραμμάτων φέτος το φθινόπωρο ξεκινάει δυναμικά μια νέα δραστηριότητα αυτή του θεατρικού εργαστηρίου για παιδιά δημοτικού και εφήβους γυμνασίου και λυκείου.

Σε μια ιδιαίτερη ταραγμένη περίοδο το πολιτιστικό πάρκο συνεχίζει να στηρίζει την τέχνη και συγκεκριμένα το θέατρο καθώς είναι και παραγωγός πολλών θεατρικών παραστάσεων (Τάκης ο Τεταρτάκης, ο κατακλυσμός του Νώε, ο Φυλάργυρος, οι τρεις κοσμοναύτες, Jazz for kids) με βαθειά πίστη πως η εμπειρία που αποκομίζει ένα παιδί μέσα από την ενασχόληση του με το θέατρο είναι αποκαλυπτική και ιδιαίτερα βοηθητική και για την ζωή του μετέπειτα.

Μέσα από την ερμηνεία ενός ρόλου ο σπουδαστής ανακαλύπτει καινούριους τρόπους έκφρασης και σχέσης που τον βοηθάνε να επικοινωνήσει με τον ευρύτερο κοινωνικό του περίγυρο αλλά και να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του.
Μέσω του θεάτρου ο σπουδαστής , κινείται σε επίπεδα ψυχολογικά, κοινωνικά, εκπαιδευτικά καθώς και καλλιτεχνικά.
Στόχος μας είναι το παιδί να ξεπεράσει την συστολή του , να δοκιμάσει νέους ρόλους , να κοινωνικοποιηθεί και να μάθει να λειτουργεί μέσα σε ένα σύνολο.
Ένα σύνολο όπου όλοι είναι διαφορετικοί ξεχωριστοί και μοναδικοί!

Τα τμήματα χωρίζονται ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών.
Τα μαθήματα γίνονται στο θέατρο μας στον Λυκαβηττό ( Αγ.Ισιδώρου 35 & Σαρανταπήχου 5) και στην Παλλήνη.
Πραγματοποιούνται δύο παραστάσεις από τα παιδιά μέσα στο χρόνο, η πρώτη στο θέατρό μας στον Λυκαβηττό ( χωρητικότητας 110 θέσεων) και η δεύτερη σε γνωστό Αθηναϊκό θέατρο.
Για επιπλέον πληροφορίες καλέστε μας στο: 2103647200, 210 9211812

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.