Διάφορα

Voucher 1.250 euro για εργαζόμενους και ανέργους στον τομέα τουρισμού!

Είσαι άνεργος ή εργαζόμενος στον τομέα του τουρισμού? Εξειδικεύσου και κέρδισε έως και 1.250 € (5€/ώρα κατάρτισης)!

Έχετε τουριστική επιχείρηση? Με μηδενικό κόστος για την επιχείρησή σας, αναβαθμίστε τις δεξιότητες (upskilling) του προσωπικού σας και βελτιώστε (reskilling) τους δείκτες αξιολόγησης της τουριστικής σας μονάδας.

Η ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES με παρουσία με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας και πρωτοπορίας, αποτελεί κορυφαίο οργανισμό στους κλάδους της εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών στον κλάδο του τουρισμού, η ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES -αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας και εγκεκριμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ Κέντρο Δια Βίου Μάθησης – συμμετέχει στο πρόγραμμα: «Επανειδίκευση και αναβάθμιση δεξιοτήτων στον τομέα του Τουρισμού (Reskilling and upskilling in tourism)».

Το εν λόγω πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα αναβάθμισης των δεξιοτήτων των μόνιμων ή εποχιακών εργαζομένων στον τομέα του τουρισμού ως αναγκαία προϋπόθεση για την εφαρμογή των πολιτικών και των μέτρων που θα επιτρέψουν την μεταμόρφωση του αναπτυξιακού μοντέλου του τομέα και, ταυτόχρονα, θα βελτιώσουν την εικόνα του κλάδου στην εποχή μετά την πανδημία του κορωνοϊού COVID – 19.

Αν είστε άνεργος ή εργαζόμενος στον τομέα του τουρισμού μπορείτε να εξειδικευθείτε σε ειδικούς τομείς και να κέρδισε έως και 1.250 € (5€/ώρα κατάρτισης)!

Αν έχετε τουριστική επιχείρηση, Μέσω αυτού του προγράμματος, με μηδενικό κόστος για την επιχείρησή σας, θα αναβαθμίσετε τις δεξιότητες (upskilling) του προσωπικού σας και θα βελτιώσετε (reskilling) τους δείκτες αξιολόγησης της τουριστικής σας μονάδας. Το προσωπικό σας θα λάβει εκπαιδευτικό επίδομα 1.250€ για την συμμετοχή του σε εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση 250 ωρών και αναγνωρισμένη πιστοποίηση.

Τα μαθήματα υλοποιούνται υποχρεωτικά εκτός του ωραρίου εργασίας.

Πληροφορίες & Εγγραφές: Δεξιότητες στον Τουρισμο (Reskilling and upskilling in tourism) – Elde.gr

*Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας (ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES ΚΔΒΜ) είναι αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας με Αρ. Μητρώου: 2350120.

ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES Κ.Δ.Β.Μ.
Prompona 27, 111 43, Athens Greece

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.